Huize Nassau presenteert:

“Bohemian Garden Nassau”

Vallen jouw reisplannen ook in het water deze zomer? Niet getreurd in het hartje van Zelem is het heerlijk vertoeven en kan je helemaal tot rust komen. Je kan hier de hele zomer genieten van cocktails, streekbieren, lekkere tapas, streetfood, muziek en sfeervolle verlichting. Geniet met familie en vrienden op onze idyllische bohemian terrassen, picknicktafels, een bohemian loungegedeelte met hangstoelen, zitzakken en strandstoelen. Er komt ook een restaurant gedeelte dat uitnodigt tot heerlijk tafelen. Verse ingrediënten, streekproducten en een vriendelijke bediening in een Ibiza bohemian sfeer doen u meteen op vakantie voelen. Verder gaan we ook verschillende bbq formules uitwerken en willen we uitpakken met een wekelijkse afterwork met bbq. We pakken in de maand juni ook uit met een scherm van 8m2 waar het EK wordt op uitgezonden. Verder dragen we ook gezinsvriendelijkheid hoog in het vaandel. Kinderen kunnen hier op ons springkasteel komen spelen en we voorzien nog een groot speelgedeelte alsook kinderanimatie op regelmatige basis.

In ons restaurant gedeelte hebben we 80 zitplaatsen en op ons bohemian lounge terras is er plaats voor 200 personen waaronder twee privé terrassen die ook verhuurd kunnen worden voor privé feest met onze verschillende OFYR bbq formules (zie bijlage).

Combineer jouw bezoek met een leuke wandeling die vertrekt vanuit onze Bohemian Garden. Er zijn meerdere wandel- en fietsroutes. We zijn ook voorzien van een oplaadpunt voor elektrische fietsen en auto’s alsook een ruime parking voor auto’s.

Bohemian Garden Nassau is open vanaf 28 mei 2021, bij goed weer op maandag, donderdag en zondag van 11u tem 22u. Vrijdag en zaterdag van 11u tot 23u30. Tijdens het EK zijn er uitzonderlijke openingsuren.